Stina e verës ofron një sërë mundësish për kombinimet e stilit. Por ka disa ” mëkate stilistike” që krijojnë efektin e kundërt të të qenit elegant. Duhet t’i identifikoni këto gabime dhe të mos i përsërisni më.

Përdorimi i rrobave me një masë më të madhe

Është shumë e rëndësishme që veshja juaj të përshtatet mirë sepse në këtë mënyrë silueta juaj do të duket ashtu siç është në të vërtetë.

Ndiqni trendet më të fundit

Nëse në pasarelat e Dior dhe Gucci për sezonin e verë/pranverë 2021 keni parë çorapet të kombinuara me sandale, mendoni se duhet të bëni të njëjtën gjë atëherë përgjigjja është jo. Disa tendenca janë vetëm për pasarelat dhe faqet e revistave.

Përdorimi i aksesorëve të tepërt

Nuk duhet të përdorni sa më shumë aksesorë vetëm se ësyhtë verë. Nëse dëshironi të përdorni bizhuteri zgjidhni ato të vogla dhe të thjeshta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.