Main Menu

E tmerrshme çka i ndodh trupit kur ndaloni së ngrëni bukë

Dietat drastike dhe të vetëquajturit dietologë po eleminojnë gjithnjë e më shumë bukën nga regjimi duke mos ditur efektet negative që ka kjo gjë në organzimin e njeriut.

Karbohidratet janë po aq të rëndësishme për ne, sa vitaminat apo mineralet e tjera, ndaj nuk mund ta eleminojmë tërësisht nga regjimi ushqimor.

Më poshtë do t’ju tregojmë se çfarë ju ndodh nëse ju hiqni dorë nga buka.

Trupi eleminon vetiu ujin e tepërt në trup

Ju mund të sëmureni më lehtë

Rritet rreziku i sëmundjeve kardiovaskulare dhe diabetit tip 2

Ndiheni më të lodhur

Luhatje humori.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share