Gostivarasi Florent Iseini vjen me këngë të re

Florent Iseini është artisti ynë i ri nga Gostivari, i cili sapo ka publikuar projektin e tij të ri.

Kënga titullohet “Si pranverë”, e cila është një këngë ritmike verore, me tekst të Gentiana Mustafa, muzikë të Adis Ismailit, violinë Mentor Sulejmani dhe vokal Besarta Myrtezani.

Klipi u realizua nga ekipi i “Swart Albania” në Tiranë, e me këtë super projekt Florenti synon të zë një vend të rëndësishëm në estradën shqiptare.

Arsim Kolari

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share