Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 3.978 teste dhe konfirmohen 1.402 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

Shkup – 603,

Manastir – 105,

Kumanovë – 84,

Veles – 82,

Prilep – 70,

Strumica – 52,

Ohër – 46,

Kavadarci – 40,

Shtip – 36,

Gjevgjeli – 32,

Tetovë 28

Gostivar – 28,

Koçani – 23,

Kërçovë – 21,

Strugë – 20,

Negotinë – 16,

Resnjë – 14,

Sveti Nikollë – 13,

Radovish 11

Vinica – 11,

Kriva Pallanka 10

Valandovo – 10,

Probishtip – 8,

Berovë 7

Makedonski Brod – 7,

Demir Kapija – 5,

Dellçeva, 3

Kratova, 3

Demir Hisar 3

Makedonska Kamenica – 3,

Krusheva, 2

Pehçevë 2

Bogdanci – 2,

Dibra 1

Dojran – 1.

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 29 pacientë kanë ndëruar jetë:10 nga Shkupi(49, 61, 62, 62, 63, 68, 69, 72, 74 dhe 76v), 3 nga Manastiri (62, 64, 71v),nga 2 në Prilep (75 dhe 92v), Gostivar (70 dhe 74v), Kavadar (50 dhe 62v), Shtip (72 dhe 83) dhe nga një në Strumic (78v), Kumanovë (84v), Koçan (76v), Kërçovë (74v), Negotino (84v), Resnjë (65v), Radovish (58v) dhe Demir Hisar (80v).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 761 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

Shkup – 388,

Prilep – 51,

Manastir – 45,

Kavadarci – 37,

Gostivar – 28,

Tetovë – 27,

Kumanovë – 26,

Veles – 24,

Shtip 19

Negotinë – 19,

Gjevgjeli – 18,

Strumica – 13,

Resnjë – 9 ,

Berovë – 8,

Probishtip – 7,

Koçani – 6,

Kërçovë, 5

Kriva Pallanka 5

Sveti Nikole – 5,

Radovish 4

Demir Kapija – 4,

Vallandova 3

Krusheva – 3,

Kratova, 2

Demir Hisar 2

Bogdanci – 2,

Dojran – 1

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 629.233 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 131.424, numri i pacientëve të rikuperuar është 107.740, numri i viktimave është 3.810, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 19.874.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.