Gostivar:Kronika e zezë

Dje (31-mars) rreth orës 13:15, në Gradec të Gostivarit, zyrtarët policorë të SPBT Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar e kanë arestuar 51-vjeçarin B.D. nga Republika e Shqipërisë, për shkak të qëndrimit të

padeklaruar në vendin tonë. Shtetasi shqiptar u ndalua në Stacionin Policor Gostivar për procedime të mëtejshme.

……

Dje (31-mars) rreth orës 10:15, në fshatin Forinë të Gostivarit, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar e kanë privuar nga liria 24-vjeçarin M.S. nga Çegrani i Gostivarit, për shkak të dyshimit për përfshirjen e tij në dy vjedhje të rënda nëpër shtëpitë e këtij fshati. Rasti është duke u sqaruar dhe dokumentuar plotsishtë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: