Mbyllet lokali në Vrutok, shkeli masat antKovid

Ministria e Punëve të Brendshme, ka njoftuar se dje, Inspektorati Shtetëror i Tregut ka mbyllur një restorant në Vrutok të Gostivarit, për shkak se ka shkelur masat anti-Covid.

Policia, gjatë kontrollit të tij, ka vërejtur se si në ora 22:20 restoranti ka qenë duke punuar ende dhe në të kanë qëndruar 13 klientë.

“Dje, 28.02.2021 rreth orës 22:20, nëpunësit policor të SPB Tetovë kanë privuar nga liria 23-vjeçarin K.S. nga Vrutoku i Gostivarit, objekti
hotelierik i të cilit kishte qenë i hapur pas kohës së lejuar dhe në të kanë qenë të shërbyer 13 mysafirë”, thuhet mes tjerash në njoftimin e MPB-së.

Ndërkaq thuhet se do të parashtrohen edhe kallëzime penale, për shkak të shkeljes së nenit 206 të Kodit Penal që parasheh “mosveprim në përputhje
me rregulloret shëndetësore gjatë epidemisë”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: