RMV:129 raste të reja,13 viktima dhe 342 të shëruar nga Covid-19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 854 teste dhe konfirmohen 129 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

 • Shkup – 76,
 • Kavadar – 19,
 • Negotinë – 9,
 • Prilep – 6,
 • Veles, 3
 • Ohër 3
 • Strugë – 3
 • Kumanovë 2
 • Tetovë – 2
 • Manastir – 9,
 • Gostivar, 1
 • Stip, 1
 • Kërçovë, 1
 • Vinicë, 1
 • Makedonski Brod 1
 • Demir Kapi – 1

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 13 pacientë kanë ndëruar jetë:5 pacientë nga Shkupi (76, 70, 61, 58, 54v), 2 pacientë nga Kavadari (87, 78v) dhe një pacient nga Tetova (73v), Kumanova (79v), Ohri (66v), Gjevgjelia (73v), Prilepi (80v) dhe Negotina (61v).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 342 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

 • Shkup – 101,
 • Kavadarci – 49,
 • Dellçevë – 45,
 • Ohër 22
 • Strugë – 22
 • Veles – 18,
 • Prilep – 14,
 • Negotinë – 11,
 • Tetovë – 7,
 • Kumanovë – 6,
 • Gostivar, 5
 • Demir Kapija, 5
 • Sveti Nikole 5
 • Berovë 5,
 • Shtip – 4,
 • Gjevgjeli, 3
 • Radovish 3
 • Vallandovë – 3
 • Manastiri, 2
 • Strumica, 2
 • Kriva Pallanka, 2
 • Probishtipi, 2
 • Demir Hisari 2
 • Bogdanci – 2,
 • Koçani 1
 • Kratova – 1.

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 503.565 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 99.408, numri i pacientëve të rikuperuar është 89.742, numri i viktimave është 3.076, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 6.590.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: