Gostivar:18 dënime për mosmbajtjen e maskave dhe 15 vendime të reja për izolim,kontrollohen 102 me vendime të njëjta

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar, për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej 18 personave u janë lëshuar urdhër pagesa për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Gjatë kësaj periudhe nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgatitë 15 vendime të reja për izolim,si dhe janë kryer kontrolle ndaj 102 personave me vendime të tilla dhe nuk u konstatua mosrespektim i vendimeve të lëshuara.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: