Vin Diesel flet për muajin e shenjtë të Ramazanit

Ai është njëri ndër aktorët më të njohur të kinematografisë amerikane.

Bëhet fjalë për aktorin e njohur Vin Diesel.Së fundmi Vin Diesel ka dhënë një mesazh për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Kjo është bërë e ditur përmes një video që po qarkullon në Facebook.

Ai në video shihet së bashku me një shok të tij.

“Ramazani, për të cilin jam krenar.. vëllai im do ta agjërojë Ramazanin, edhe unë mund të ndikohem nga kjo. Koncepti i Ramazanit është i fuqishëm dhe mbase do të jetë mirë që të gjithë do të jenë në gjendje që ta përjetojnë në jetë këtë lloj disipline për kaq gjatë. [Ramazani] mund të rishërojë dhe rimbushë bateritë”, kishte thënë aktori i njohur.

“Unë do të tentoj ta bëj vëllain tim të bëj ramazan bashkë me mua”, thotë shoku i tij.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share