RMV:400 raste të reja,11 viktima dhe 206 të shëruar nga Covid-19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 2.327 teste dhe konfirmohen 400 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

 • Shkup-198,
 • Kumanovë-28,
 • Tetovë-16,
 • Prilep-14,
 • Gostivar-9,
 • Shtip-8,
 • Manastir-7,
 • Veles-14,
 • Ohër-12,
 • Strumica-7,
 • Kavadarci-19,
 • Struga-7,
 • Koçani-5,
 • Kërçovë-8,
 • Gjevgjeli-1,
 • Negotinë-2,
 • Dibër-10,
 • Resnjë-4,
 • Kriva Pallanka -4,
 • Radovish-3,
 • Berova-3,
 • Dellçeva-8,
 • Probishtip-6,
 • Makedonski Brod-2,
 • Krusheva-2,
 • Makedonska Kamenica-1,
 • Demir Kapi-2

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 11 pacientë kanë ndëruar jetë:pesë pacientë nga Shkupi (82, 63, 75, 74 dhe 53v), një pacient nga Manastiri (66v), Strumica (70v), Kavadrci (55v), një pacient nga Struga (77v), një nga Koçani (71v) dhe një nga Pehçeva (71v).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 206 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

 • Shkup-146,
 • Kumanovë-4,
 • Tetovë-3,
 • Prilep-1,
 • Gostivar-5,
 • Shtip-2,
 • Manastir-4,
 • Veles-3,
 • Strumicë-2,
 • Kavadarci-1
 • Koçani-12,
 • Kërçovë-2,
 • Gjevgjeli-1,
 • Dibër-1,
 • Radovish-13,
 • Delçevë-1,
 • Probishtip-3,
 • Makedonska Kamenica-2.

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 434.568 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 89.392, numri i pacientëve të rikuperuar është 73.983, numri i viktimave është 2.726, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 12.683.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: