Gostivar:4 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe asnjë vendim për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar, për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej 4 personave u janë lëshuar urdhër pagesa për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Gjatë kësaj periudhe nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor,nuk janë përgaditë vendime të reja për izolim,si dhe janë kryer kontrolle ndaj 134 personave me vendime të tilla dhe nuk u konstatua mosrespektim i vendimeve të lëshuarae, kurse në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetëror të Tregut, janë marrë masa në një objekt hotelerik që nuk kishte vepruar në përputhje me masat dhe protokollet e Qeverisë në lidhje me mbrojtjen nga virusi Corona.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: