Gostivar:25 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe asnjë vendim për izolim në 24 orët e kaluara

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar, për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej 25 personave u janë lëshuar urdhër pagesa për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Gjatë kësaj periudhe nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor,nuk është sjellë asnjë vendim i ri për izolim,si dhe janë kryer kontrolle ndaj 83 personave me vendime të tilla dhe nuk u konstatua mosrespektim i vendimeve të lëshuara.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: