RMV:477 raste të reja,10 viktima dhe 331 të shëruar

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 2543 teste dhe konfirmohen 477 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

 • Shkup-221
 • Kumanovë-27,
 • Dibër-1,
 • Shtip-13,
 • Prilep-24,
 • Tetovë-12,
 • Struga-3,
 • Veles-7,
 • Manastir-15,
 • Ohër-17,
 • Kavadarci-20,
 • Gostivar-18,
 • Gjevgjeli-5,
 • Strumicë-20,
 • Kriva Pallanka-6,
 • Radovish-6,
 • Krusheva-5,
 • Koçani-4,
 • Probishtip-3,
 • Makedonski Brod-2,
 • Pehçeva-3,
 • Berova-7,
 • Vallandova-2,
 • Vinica-4,
 • Dellçeva-8,
 • Kratova-2,
 • Sveti Nikolla-3,
 • Kërçovë-7,
 • Resnjë-10,
 • Negotino-2.

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 10 pacientë kanë ndëruar jetë:tre pacientë nga Shkupi (63, 47 dhe 83v), një nga Prilepi (77v), një nga Tetova (50v), një nga Strumica (88v), një nga Manastiri (61v), një nga Gostivari (80v), një nga Gjevgjelia (60v) dhe një pacient nga Probishtipi (66v).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 280 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

 • Shkup-126,
 • Kumanovë-23,
 • Dibër-8,
 • Shtip-1,
 • Prilep-21,
 • Tetovë-14,
 • Strugë-18,
 • Veles-9,
 • Manastir-15,
 • Ohër-21,
 • Kavadarci-16,
 • Gostivar-3,
 • Gjevgjeli-4,
 • Strumica-7,
 • Kriva Pallanka-14,
 • Radovish-3,
 • Krusheva-2,
 • Koçani-5,
 • Probishtip-1,
 • Vallandova-2,
 • Vinica-2,
 • Kratova-2,
 • Sveti Nikolla-1,
 • Kërçovë-1,
 • Resnjë-3,
 • Negotino-9.

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 423.696 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 87.590, numri i pacientëve të rikuperuar është 68.695, numri i viktimave është 2.657, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 16.238.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: