Top 10 torrent faqet më të vizituara të vitit 2020

TorrentFreak e ka bërë listën me 10 faqet më të kërkuara të vitit 2020 për torrent. Nga lista mund të shihet se Pirate Bay është faqja më e njohur në mesin e të gjitha llojeve, përpara YTS dhe 1337x.

Ajo që mund të vërehet është se faqet që janë në gjuhën angleze janë më të famshme, për të vazhduar lista më pas me faqet tjera të cilat janë poashtu shumë të njohura për përdoruesit. Pirate Bay është faqe e cila ka miliona vizitorë brenda një dite.Zhurnal Ads

  1. The Pirate Bay
  2. YTS.mx
  3. 1337x
  4. NYAA.si
  5. RARBG
  6. FitGirl Repacks
  7. LimeTorrents
  8. EZTV.re
  9. TorrentGalaxy
  10. Zooqle.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: