“Bahari” uron shqiptarët për Ramazan

Gaye Turgut  apo siç njihet me rolin e saj si “Bahar” në serialin e njohur turk “Më fal” është një ndër aktoret më të pëlqyera në Turqi.

Përveç Turqisë ajo një vëmendje të madhe ka fituar edhe te shqiptarët të cilat e duan dhe e përcjellin atë me shumë kënaqësi në sarialin “Më fal”.

Me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, Bahari ka uruar besimtarët mysliman në disa gjuhë të botës e në mesin e tyre edhe në gjuhën shqipe dhe kjo ka tërhequr vëmendje të madhe nga fansat e saj.

“Mirë se vjen o Ramazan” ka qenë shkrimi që ajo ka postuar në Instagram.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share