Yjet e showbizit shqiptarë urojnë Muajin e Shenjtë të Ramazanit

Nga sot (e shtunë) jemi futur në Muajin e Shenjtë të Ramazanit, muaj i begatisë dhe i paqes për çdo mysliman anë e kënd botës.

Ardhjes së këtij muaji i gëzohen edhe shumë figura publike, të cilat përkundër angazhimeve të mëdha në karrierë, shumë prej tyre nuk hezitojnë edhe të agjerojnë.

Disa nga yjet e estradës shqiptare kanë shprehur edhe këtë vit urimet e tyre për hyrjen në Muajin e Ramazanit, gjersa shumica prej tyre e kanë bërë këtë gjë përmes rrejtit social InstaStory.

Ndërsa Gold AG, kishte publikuar një fotografi ‘selfie’ në Instagram, përmes së cilës gjithashtu i uronte fansat për këtë muaj të shenjtë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share