Një monolit i katërt, i ngjashëm me ata që gjenden në SH.B.A. dhe Rumani, u zbulua të dielën në Isle of Wight.

Objekti misterioz prej metali, u pikas nga një vendas në brigjet jugore të Anglisë, raportoi Sky News.

“Unë kisha lexuar për të gjitha historitë monolite kohët e fundit, kështu që e njoha menjëherë,” i tha dëshmitari Tom Dunford shitjes.

29-vjeçari tha se po ecte me qenin e tij, me të fejuarën dhe motrën e tij rreth orës 7:30 të mëngjesit në Compton Beach të ishullit, kur ai u pa strukturën e argjendtë.

“Ishte rreth 10 metra i gjatë dhe me të vërtetë reflektues”, tha Dunford.

Monolitët mistifikues kanë nxitur spekulime në të gjithë botën që kur ata filluan të shfaqen, së pari në Utah, pastaj në Rumani dhe më në fund, javën e kaluar në majë të një mali në Atascadero, California.

Teoritë në lidhje me origjinën e tyre fillojnë nga një hile e marketingut deri tek jashtëtokësorët.

Image

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.