RMV:1069 raste të reja,29 viktima dhe 1242 të shëruar nga Covid-19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 3012 teste dhe konfirmohen 1069 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

-Shkup 489 -Kumanovë 60 -Dibër 3 -Shtip 42 -Prilep 81 -Tetovë 36 -Strugë 36 -Veles 36 -Manastir 37 -Ohër 41 -Kavadar 37 -Gostivar 42 -Gjevgjeli 9 -Strumic 30 -Kriva Pallank 13 -Radovish 4 -Krushevë 2 -Koçan 10 -Probishtip 1 -Demir Hisar 2 – Makedonski Brod 5 -Berovë 3 -Vallandovë 3 -Vinic 2 -Dellçevë 7 -Kratovë 1 -Sveti Nikole 6 -Kërçovë 10 -Resnjë 3 -Negotino 18

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 29 pacientë kanë ndëruar jetë:shtatë pacientë nga Shkupi (82, 67, 78 83, 70, 66 dhe 56), tre nga Kumanova (63, 78 dhe 62), katër nga Prilepi (73, 65, 76 dhe 59), një pacient nga Tetova (62), dy nga Manastiri (66 dhe 85), një nga Kavadari (76), katër nga Gostivari (69, 69, 70 dhe 58), tre nga Gjevgjelia (73, 75 dhe 71), dy nga Strumica (63 dhe 77), një nga Radovishi (67) dhe një nga Negotino (60).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 1242 pacientë të shëruar nga virusi korona,në:

-Shkup 326 -Kumanovë 111 -Shtip 36 -Prilep 69 -Tetovë 67 -Strugë 50 -Veles 51 -Manastir 78 -Ohër 55 -Kavadari 27 -Gostivar 98 -Gjevgjeli 15 -Strumic 65 -Radovish 4 -Krushevë 3 -Koçan 33 -Probishtip 5 -Demir Hisar 13 -Makedonski Brod 3 -Pehçevë 2 -Berovë 3 -Vallandovë 7 -Vinic 14 -Kratovë 3 -Sveti Nikole 10 -Kërçovë 68 -Resnjë 12 -Negotino 14.

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 335.298 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 62.945, numri i pacientëve të rikuperuar është 40.188, numri i viktimave është 1792, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 20.965.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: