RMV:685 dënime për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (21/22.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 685 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: