RMV:1.237 raste të reja,39 viktima dhe 748 të shëruar nga Covid-19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 3.200 teste dhe konfirmohen 1.237 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

-Shkup 506
-Kumanovë 34
-Shtip 55
-Prilep 91
-Tetovë 51
-Strugë 31
-Veles 67
-Manastir 30
-Ohër 26
-Kavadar 31
-Gostivar 75
-Gjevgjeli 23
-Strumic 38
-Kriva Pallank 8
-Radovish 11
-Krushevë 12
-Koçan 15
-Probishtip 3
-Demir Hisar 7
-Makedonski Brod 4
-Berovë 1
-Vallandovë 6
-Vinic 3
-Dellçevë 2
-Kratovë 5
-Sveti Nikole 24
-Kërçovë 36
-Resnjë 13
-Negotino 29

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 39 pacientë kanë ndëruar jetë:dhjetë pacientë nga Shkupi (73, 84, 63, 61, 83, 38, 77, 76, 62 dhe 76), një nga Kumanova (76), një nga Shtipi (51), tre pacientë nga Prilepi ( 71, 57 dhe 56), një nga Tetova (65), gjashtë nga Velesi (76, 59, 81, 63, 81 dhe 85), pesë nga Manastiri (68, 65, 44, 76 dhe 69), dy nga Ohri ( 54 dhe 63), gjashtë pacientë nga Strumica (72, 85, 71, 54, 77 dhe 71), një nga Krusheva (44), një nga Koçani (67), një nga Kërçova (67) dhe një pacient nga Negotino (67).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 748 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

-Shkup 284
-Kumanovë 49
-Shtip 32
-Prilep 61
-Tetovë 69
-Strugë 5
-Veles 51
-Manastir 28
-Ohër 13
-Kavadar 14
-Gostivar 35
-Gjevgjeli 12
-Strumic 25
-Kriva Pallank 7
-Radovish 8
-Krushevë 1
-Koçan 15
-Probishtip 8
-Demir Hisar 1
-Makedonski Brod 3
-Berovë 4
-Vallandovë 3
-Dellçevë 5
-Sveti Nikole 8
-Kërçovë 1
-Resnjë 1
-Negotino 5

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 306.481 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 52.449, numri i pacientëve të rikuperuar është 30.952, numri i viktimave është 1.462, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 20.035.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: