Konfirmohen vazot kualifikuese për Kupën e Botës, kjo është situata e Kosovës

Shorti për kualifikimet për Kupën e Botës do të mbahet më 7 dhjetor, ndërsa Maqedonia dhe Shqipëria gjenden ne vazon e 4,Kosova gjendet në vazon e pestë.

Skuadrat më të mira evropiane janë të vendosura në vazon e parë, me Belgjikën, Francën, Anglinë, Portugalinë, Spanjën, Italinë, Danimarkën, Kroacinë, Gjermaninë dhe Holandën.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: