Filmohet krijesa misterioze për të cilën askush nuk po e di se çfarë është

Në rrjetet sociale ka filluar të qarkullojë një video e pazakontë, në të cilën shfaqet një krijesë misterioze për të cilin askush nuk po e di se çfarë është.

Edhe pse shumë ekspertë janë munduar të japin teoritë e tyre lidhur me krijesën e shumëpërfolur, prapë mbetet mister se çfarë në të vërtetë është ajo.

Përdoruesit e rrjeteve sociale janë ndarë në dy grupe, disa që mendojnë se bëhet fjalë për ndonjë specie që është në zhdukje, dhe ata që mendojnë se mund të jetë ndonjë vepër e jashtëtokësorëve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share