Gostivar:28 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 37 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar, për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsejt për 28 persona janë përgatitur urdhër pagesa për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Gjatë kësaj periudhe, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgatitë 37 vendime të reja për izolim, kurse janë kryer kontrolle ndaj 260 personave me vendime të tilla për izolim dhe nuk është konstatuar asnjë shkelje të vendimit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: