RMV:594 raste të reja,3 viktima dhe 162 të shëruar nga Covid-19

Në 24 orët e fundit, janë bërë 2617 teste dhe konfirmohen 594 raste të reja të kovid-19 të regjistruara në:

– Shkup 303
– Kumanovë 22
– Dibër 5
– Shtip 13
– Prilep 19
– Tetovë 26
– Strugë 12
– Veles 17
– Manastir 18
– Ohër 10
– Kavadar 7
– Gostivar 12
– Gjevgjeli 13
– Strumic 34
– Kriva Pallankë 7
– Radovish 6
– Koçan 18
– Probishtip 3
– Demir Hisar 2
– Pehçevë 1
– Berovë 2
– Vallandovë 7
– Vinicë 2
– Dellçevë 5
– Kratovë 1
– Sveti Nikole 2
– Kërçovë 17
– Resnjë 7
– Negotino 3

Gjithashtu gjatë 24 orëve të kaluara kanë ndëruar jetë 3 persona:një nga Kumanova(70 v.),një nga Prilepi (67v.)dhe një nga Bogdanci (75 v.).

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 162 pacientë të shëruar nga:

-Shkupi 79
-Shtipi 8
-Prilepi 6
-Tetova 5
-Struga 1
-Velesi 2
-Manastiri 3
-Kavadari 2
-Gostivari 3
-Gjevgjelia 2
-Strumica 12
-Kriva Pallanka 6
-Radovishi 1
-Koçani 8
-Probishtipi 1
-Makedonski Brod 1
-Berova 8
-Vallandova 3
-Sveti Nikole 7
-Kërçova 4

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 219.158 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 23.201, numri i pacientëve të rikuperuar është 17.111, numri i viktimave është 824, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 5.266.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: