Gostivar:Nxënësit protestojnë kundër mësimit online

Sot në Gostivar nëpër rrugët e qytetit, pati protestë të nxënësve kundër mësimit online,ata me anë të kësaj proteste shfaqën revoltën ndaj të njëjtës dhe kërkonin që të kthehen në shkollë për të ndjekur mësimin me prezencë fizike.

Në fillimin e vitit të ri shkollor 2020/21 në bankat shkollore në dhjetë shkollat fillore dhe njësitë e tyre rajonale në Komunën e Gostivarit erdhën 660 nxënës të klasës së parë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: