Ivanovi gënjeu se kinse Merkeli i ka kërkuar falje!

Zëdhënës i qeverisë gjermane përmes komunikatës ka konfirmuar se nuk ka pasur asnjë kërkim falje nga Kancelarja gjermane, Angela Merkel deri tek Presidenti Gjorge Ivanov në akuzat që ai ka dërguar drejt ambasadores gjermane në Shkup.

Në kërkesën për sqarim nga “Sakamdakazham” ndaj deklaratës së Ivanovit në të cilën ai akuzoi ambasadoren gjermane në Shkup, se po përhap lajme të rrejshme dhe se kancelarja gjermane i ka kërkuar falje atij, nga Shërbimi Informativ i qeverisë gjermane kanë marrë deklaratën e mëposhtme:“Si zëdhënës i qeverisë, unë mund t’ju them se kancelarja federale nuk ka bërë ndonjë deklaratë në kontekstin që përmendni. Lidhur me komentet e bëra nga ambasadorja gjermane në Shkup, ju lutemi kontaktoni Ministrinë e Punëve të Jashtme për më shumë informacion”, thonë nga qeveria gjermane.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share