MASH publikon videon se si fëmijët do të kthehen në shkollë më një tetor

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, në bashkëpunim me dhe me mbështetjen e UNICEF dhe USAID, ka prodhuar një video që tregon qartë dhe thjesht protokollet që nxënësit, mësuesit dhe prindërit duhet të ndjekin.

Videoja është tashmë në dispozicion në profilet zyrtare në Facebook të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, Ministres së Arsimit dhe Shkencës Mila Carovska, si dhe në profilet në Facebook të UNICEF dhe USAID.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: