Tabletat më nuk nevojiten për shërimin e gjëndrave tiroide

Problemet me gjëndrat tiroide për asnjë kusht mos i lini në asgjë. Me rëndësi t’i dalloni disa nga simptomat dhe të filloni terapinë adekuate. Simptomat e problemeve me funksionimin e gjëndrave tiroide: Pagjumësia Ndryshimet e shpejta në disponim, nervozizëm, sulme të mllefit; Çrregullime të ciklit menstrual; Dhimbje në muskuj; Metabolizëm i çrregulluar; Shtypje e lartë e gjakut; Ndryshime në lëkurë, bëhet e thatë.

Këtu ju sjellim ilaçin natyral, i cili e forcon sistemin imun, ju mbron nga sëmundjet dhe ndihmon në zgjidhjen e problemeve të gjëndrave tiroide.

Përbërësit e nevojshëm: 40 arra; 1 kg mjaltë.

Përgatitja dhe mënyra e përdorimit: Hapni arrat, i pastroni dhe i përzieni me mjaltë. I lini për 40 ditë në dritë të diellit, më pas ndani pjesën e lëngshme. Atë pjesën e lëngshme e konsumoni 3 herë nga një lugë, para buke. Pas shtatë ditësh, konsumoni nga një lugë. Kjo përzierje është e shëndetshme dhe do të ndiheni më mirë pas përdorimit. Ndikon mirë në tru dhe funksionimet e tyre.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share