RMV:Shtatë viktima dhe 163 raste të reja me Covid-19, shërohen 132 pacientë

Në 24 orët e fundit janë bërë 1721 teste dhe konfirmohen 163 raste të reja të kovid-19 të regjistruara në:
– Shkup 33
– Kumanovë 17
– Dibër 3
– Shtip 5
– Prilep 7
– Tetovë 13
– Strugë 3
– Veles 6
– Manastir 4
– Ohër 2
– Kavadar 5
– Gostivar 8
– Gjevgjeli 3
– Strumicë 18
– Kriva Pallankë 2
– Radovish 2
– Koçan 11
– Probishtip 1
– Demir Hisar 1
– Makedonski Brod 2
– Vallandovë 2
– Vinic 2
– Dellçevë 7
– Sveti Nikole 1
– Kërçovë 3
– Resnjë 2

7 persona ndëruan jetë edhe atë pacientë nga: Strumica (44), Shkupi (72), Manastiri (79) dhe Gostivari (79).

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 132 pacientë të rikuperuar nga:

-Shkupi 46
-Kumanova 13
-Shtipi 7
-Prilepi 12
-Tetova 3
-Struga 2
-Velesi 1
-Manastiri 3
-Ohri 4
-Kavadari 4
-Gostivari 12
-Kriva Pallanka 2
-Koçani 3
-Probishtipi 2
-Makedonski Brodi 2
-Pehçeva 2
-Berova 3
-Vallandova 1
-Dellçeva 4
-Kratova 1
-Kërçova 3
-Negotino 2.

Prej fillimit të pandemisë e deri tani në vendin tonë janë bërë 169.481 teste covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve në vend është 16.088, numri i pacientëve të rikuperuar është 13.550, numri i vdekjeve është 668, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 1.870.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: