Gostivar:45 dënime për mosmbajtje të maskës dhe 2 vendime për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë,në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 45 persona janë përgatitur urdhër pagesa për kundërvajtje, sipas nenit 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Gjatë kësaj periudhe, në rajonin e Gostivarit, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgaditur 2 vendime të reja për izolim kurse janë kryer kontrolle ndaj 118 personave me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar mosrespektime të vendimeve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: