MPB:578 dënime për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orët e fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 578 shkelje të mos-mbajtjes së maskës mbrojtëse. Ministria për punë të brendshme në vazhdimësi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë protokollet dhe masat e miratuara nga qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: