RMV:118 raste të reja dhe 127 të shëruar nga koronavirusi

Në 24 orët e fundit janë kryer 1653 teste, dhe konfirmohen 118 raste të reja të covid-19 të regjistruar në:

-Shkup 55
-Kumanovë 12
-Dibër 1
-Shtip 5
-Prilep 9
-Tetovë 6
-Strugë 1
-Veles 2
-Manastir 1
-Ohër 3
-Kavadar 4
-Gostivar 2
-Strumic 1
-Kriva Pallank 2
-Koçan 1
-Probishtip 1
-Berovë 1
-Vinicë 3
-Delçevë 2
-Kratovë 1
-Sveti Nikole 1
-Kërçovë 4

Tre pacientë kanë ndëruar jetë, nga Tetova (64), Shtipi (82) dhe Struga (74).

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 127 pacientë të rikuperuar nga:

-Shkupi 22
-Kumanova 11
-Shtipi 11
-Struga 37
-Velesi 3
-Manastiri 6
-Ohri 13
-Kavadari 11
-Gostivari 1
-Demir Hisari 3
-Vinica 4
-Kërçova 5

Deri tani, në vend janë kryer gjithsej 132.493 teste Covid-19 ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 13194, numri i pacientëve të shëruar është 9752, numri i viktimave është 554, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2888.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: