Rritet sërish numri i infeksioneve në Itali

Rritja e numrit të të prekurve nga COVID -19 në Itali është tashmë e pandalshme, pasi sot autoritetet kanë regjistruar 574 raste, ndërkohë që dje ishin 523.

Veneto është rajoni më i goditur, me 127 raste, më pas Lombardia.

Ndërkohë që ka raste të reja në të gjitha rajonet, përveç atyre më të vogla, Valle D’Aosta dhe Molise.  

Ndërkohë, viktimat janë tre, një përgjysmim nga dita e djeshme.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: