RMV:239 të shëruar, 139 të infektuar dhe një viktimë nga Covid-19

Në 24 orët e fundit janë kryer 1627 testime, dhe janë konfirmuar 139 raste të reja të covid-19 të regjistruara në:

-Shkup 30
-Kumanovë 20
-Dibër 2
-Shtip 15
-Prilep 1
-Tetovë 6
-Strugë 8
-Manastir 2
-Ohër 3
-Kavadar 8
-Gostivar 19
-Gjevgjeli 1
-Strumic 2
-Koçan5
-Demir Hisar 2
-Makedonski Brod 3
-Berovë 1
-Dellçevë 1
-Sveti Nikole 6
-Kërçovë 4

Pacienti i vetëm i cili ndëroi jetë është nga Ohri.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 239 pacientë të shëruar nga:

-Shkupi 132
-Kumanova 22
-Dibra 8
-Shtipi 14
-Prilepi 4
-Tetova 6
-Velesi 1
-Manastiri 7
-Kavadari 3
-Gostivari 2
-Koçani 3
-Demir Hisari 4
-Delçeva 3
-Sveti Nikolla 23
-Kërçova 6
-Negotino 1

Në vend,në total janë kryer gjithsej 119,102 teste covid-19,numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 12.217, numri i pacientëve të rikuperuar është 8487, numri i viktimave është 530, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3200. Sot janë regjistruar pesë teste kontrolli.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: