Gostivar:33 dënime për mosmbajtje të maskës mbrojtëse dhe 23 vendime të reja për vetizolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë,në Gostivar, për të mosmbajtje të maskave mbrojtëse, për 33 persona janë përgaditur urdhër pagesa kundërvajtëse, sipas nenit 6 të Dekretit përkatës qeveritar. Gjatë kësaj periudhe, për 23 persona janë përgatitur vendime të reja për izolim nga Inspektorati Shtetërorë Sanitar dhe Shëndetësor, kurse janë kryer kontrolle mbi 344 persona me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar parregullsi në lidhje me respektimin e vendimeve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: