Gostivar:67 vendime të reja për izolim dhe 11 dënime për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë,Në Gostivar për mosmbajtje të maskave mbrojtëse, gjithsej për 11 persona janë përgaditur urdhër pagesa kundërvajtëse, në përputhje me nenin 6 të dekretit përkatës qeveritar. Gjatë kësaj periudhe, për 67 persona janë përgatitur vendime të reja për izolim nga Inspektorati Sanitar dhe Shëndetësor Shtetëror, mukrse janë kryer kontrolle ndaj 368 persona me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar parregullsi në lidhje me respektimin e vendimeve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: