Gostivar:24 dënime për mosmbajtje të maskës mbrojtëse dhe 20 vendime për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë,në Gostivar për mosmbajtje të maskave mbrojtëse, për gjithsej 24 persona janë përgatitur urdhër pagesa kundërvajtëse, sipas nenit 6 të Dekretit përkatës qeveritar. Gjatë kësaj periudhe, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgatitur vendimet e reja për izolim për 20 persona, kurse janë kontrolluar 342 persona me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar parregullsi në lidhje me respektimin e vendimeve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: