RMV:166 raste të reja me Kovid-19, 4 viktima dhe 185 të shëruar

Në 24 orët e fundit, janë kryer 1419 testime, dhe konfirmohen 166 raste të reja të covid-19,ku të infektuarit regjistrohen në:

-Shkup 47
-Kumanovë 17
-Dibër 1
-Shtip 23
-Tetovë 12
-Strugë 7
-Manastir 1
-Ohër 3
-Kavadar 9
-Gostivar 15
-Gjevgjeli 1
-Strumic 1
-Demir Hisar 1
-Makedonski Brod 10
-Vinic 2
-Sveti Nikole 2
-Kërçovë 12
-Negotino 2

4 persona kanë ndërruar jetë, një pacient nga Shkupi, një pacient nga Kërçova, një pacient nga Shtipi dhe një pacient nga Manastiri.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 185 pacientë të shëruar nga:

-Shkupi 98
-Kumanova 17
-Shtipi 25
-Manastiri 8
-Gostivari 15
-Radovishi 2
-Probishtipi 1
-Sveti Nikola 12
-Kërçova 3
-Resnja 4

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 105.357 teste të covid-19 dhe numri i përgjithshëm i Covid-19 të diagnostifikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11054, numri i pacientëve të rikuperuar është 6882, numri i vdekjeve është 497, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3675.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: