RMV:138 raste të reja me Covid-19, 7 viktima dhe 144 të shëruar

Në 24 orët e fundit janë kryer 1621 testime, dhe janë konfirmuar 138 raste të reja të covid-19 nga:

– Shkupi 47
– Kumanova 17
– Dibra 10
– Shtipi 16
– Prilepi 2
– Tetova 2
– Velesi 5
– Manastiri 5
– Ohri 2
– Kavadari 1
– Gostivari 10
– Kriva Palanka 1
– Koçani 5
– Probishtipi 1
– Demir Hisari 1
– Makedonski Brodi 6
– Vinica 2
– Kratova 1
– Kërçova 3
– Resnja 1

7 persona ndëruan jetë, 2 pacientë nga Shkupi (64 dhe 67 vjeç), një pacient nga Makedonski Brodi (53 vjeç), një pacient nga Kërçova (41 vjeç), një pacient nga Manastiri (27 vjeç), një pacient nga Dibra (78 vjeç) dhe një pacient nga Shtipi (64).

Sot, Instituti i Shëndetit Publik konfirmoi 144 pacientë të rikuperuar nga:

– Shkupi 105
– Shtipi 9
– Prilepi 2
– Tetova 4
– Velesi 1
– Manastiri 5
– Gostivari 1
– Koçani 4
– Probistipi 1
– Demir Hisari 2
– Berova 1
– Kërçova 7
– Resnja 2

Deri më tani, gjithsejt janë kryer 103.938 teste të covid-19,kurse,numri i përgjithshëm i Covid-19 të diagnostifikuarve në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10891, numri i pacientëve të rikuperuar është 6698, numri i viktimave është 493, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3700.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share