MPB:271 dënime për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orët e kaluara (31.07/01.08.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë regjistruar 271 shkelje për mosmbajtjen e maskës për mbrojtje nga Covid-19.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel të gjithë qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga koronavirusi.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share