RMV:6 viktima,139 raste të reja dhe 539 të shëruar nga Covid-19

Në 24 orët e fundit, u kryen 1377 testime, dhe zbulohen 139 raste të reja të covid-19 në:

– Shkup 36
– Kumanovë 11
– Dibër 2
– Shtip 11
– Prilep 1
– Tetovë 14
– Strugë 8
– Veles 4
– Manastir 2
– Kavadar 5
– Gostivar 16
– Strumic 1
– Krushevë 1
– Koçan 1
– Probishtip 2
Makedonski Brod 1
– Vinic 6
– Sveti Nikole 1
– Kërçovë 15
– Resnjë 1

Gjithashtu sot Instituti i Shëndetit Publik regjistro i 534 pacientë të rikuperuar, nga:

– Shkupi 353
– Kumanova 61
– Dibra 17
– Shtipi 27
– Prilepi 5
– Tetova-17
– Struga 4
– Velesi 4
– Ohri 3
– Gostivari 14
– Strumica 4
– Krusheva 1
– Koçani 2
– Probishtipi 8
– Sveti Nikole 5
– Kërçovë 7
– Resnjë 2

Gjashtë persona kanë ndërruar jetë, 5 pacientë nga Shkupi (66, 67, 34, 67 dhe 86 vjeç) dhe një pacient nga Koçani (76 vjeç).

Deri më tani, në total janë kryer 102.317 teste të covid-19.

Numri i përgjithshëm i Covid-19 të diagnostifikuarve në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10754, numri i pacientëve të rikuperuar është 6554, numri i vdekjeve është 486, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3714.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share