RMV:Dënohen 333 qytetarë për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit  në të gjithë vendin janë regjistruar 333 shkelje për mosmbajtjen e maskës ku dhe janë sanksionuar me 20 euro gjobë.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën edhe një herë apel të gjithë qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për t’u mbrojtur nga virusi Korona, në të kundërt masat administrative do vazhdojnë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share