Mesazh-urimi i kryetarit Arben Taravari për festën e Kurban Bajramit

Me rastin e festës së Kurban Bajramit kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë.

Mesazh-urimi i kryetarit Taravari për këtë Bajram lidhet edhe me situatën me pandeminë Covid-19 dhe rëndësinë e përkujdesjes ndaj njëri-tjetrit. “Gëzuar Bajramin të gjithëve! Bota nuk po kalon kohë të lehta, duket se mesazhi i gjithë kësaj situate është më shumë përkujdesje ndaj njëri-tjetrit, më pak egoizëm aspak dinakëri e padrejtësi! Shëndet e mbarësi!“, thuhet në mesazh-urimin e kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share