RMV:4 viktima dhe 135 raste të reja, shërohen 142 pacientë

Në 24 orët e fundit janë bërë 1259 testime dhe janë regjistruar 135 raste të reja të covid-19.
– Shkup 76
– Kumanovë 6
– Dibër 2
– Shtyp 6
– Prilep 1
– Tetovë 13
– Strugë 7
– Bitola 3
– Ohër 1
– Kavadarci 1
– Gostivari 10
– Gjevgjelia 1
– Makedonski Brod 1
– Kratovë 1
– Sveti Nikole 2
– Kërçovë 3
– Resen 1
4 të vdekur, një pacient nga Shkupi, nga Tetova, Ohri dhe një pacient nga Kërçova.
Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 142 persona të shëruar
– Shkup 68
– Shtyp 3
– Prilep 1
– Tetovë 15
– Strugë 15
– Ohër 15
– Gostivar 7
– Kriva Palanka 1
– Kochani 1
– Probistip 1
– Kratovë 5
– Sveti Nikole 6
– Resen 4
Deri më tani janë bërë gjithsej 79.392 testime covid-19. Sot nuk ka prova brenda shfaqjes.
Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 8332, numri i pacientëve të shëruar është 4468, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3475.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share