9 persona në Gostivar dënohen për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar, për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 9 personave janë përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

Gjatë kësaj periudhe nga inspektorati shtetërorë sanitar dhe shëndetësorë janë përgaditur vendime për izolim për 25 persona, kurse janë kontrolluar 236 persona me vendime të tilla

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share