RMV:3 viktima dhe 88 raste të reja me Covid-19 në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë realizuar 973 teste, ndërsa janë regjistruar 88 raste të reja me COVID-19.

Sipas qyteteve: Shkup-30, Kumanovë-8, Dibër-1, Shtip-13, Prilep-5, Tetovë-3, Strugë-11, Veles-1, Manastir-1, Ohër-2, Kavadar-1, Gostivar-1, Probishtip-1, Kratovë-1, Sveti Nikollë-1, Kërçovë-8.

Instituti për Shëndet Publik sot regjistroi 123 persona të shëruar nga coronavirusi: Shkup-70, Shtip-6, Prilep-4, Tetovë-31, Veles-3, Koçan-2, Probishtip-1, Kërçovë-1, Resnje-4, Negotinë-1 .

Sot janë regjistruar tre viktima nga coronavirusi, dy pacientë nga Shkupi dhe një nga Shtipi.

Numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë ka arritur në 8.197 persona.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share