Gostivar:24 persona dënohen për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar, për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 24 personave janë përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

Gjatë kësaj periudhe nga ispaktorati shtetërorë sanitar dhe shëndetësorë janë përgaditur vendime për izolim për 13 persona, kurse janë kontrolluar 210 persona me vendime të tilla.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share