RMV:8 viktima dhe 199 raste të reja, shërohen 120 pacient

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1545 testime, ndërsa janë regjistruar 199 raste të reja me Kovid – 19.

Shkup  90

Kumanovë  17

Dibër  6

Shtip  9

Prilep  3

Tetovë  12

Strugë  12

Manastir  2

Ohër 4

Kavadar  2

Gostivar 5

Strumicë  2

Radovish 1

Krushevë 1

Probishtip 3

Demir Hisar 1

Sveti Nikollë 24

Kërçovë 3

Resnjë 2

Kanë ndërruar jetë 8 persona, një pacient në Shkup, një në Shtip, katër në Tetovë dhe dy pacientë në Strugë.

Sot Instituti për Shëndët Publik ka regjistruar 120 pacientë të shëruar, 94 prej të cilëve në Shkup, 1 në Dibër, 4 në Shtip, 1 në Prilep, 9 në Tetovë, 1 në Strugë, 76 në Ohër, 2 në Gostivar, 1 në Krushevë dhe në Makedonski Brod.

Në Klinikën për Sëmundje Infektive kanë ndërruar jetë 3 persona të moshës 24, 63 dhe 64 vjeçare. Në spitalin ‘8 shtatori’, ka ndërruar jetë një paciente e moshës 54 vjeçare. Në spitalin e Tetovës kanë ndërruar jetë dy pacientë të moshës 70 dhe 74 vjeçare. Në Strugë, në Institutin e Nefrologjisë Ka ndërruar një pacient i moshës 56 vjeçare, në spitalin e Strugës ka ndërruar jetë një paciente e moshës 83 vjeçare.

Numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarëve me koronavirus që nga fillimi pandemisë, ka shkuar në 7975, numri i pacientëve të shëruar në 4080, i të vdekurve në 376. Ndërkaq, për momentin raste aktive janë 3519.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share