205 të infektuar me Covid-19 në 24 orët e fundit, 6 viktima dhe 336 të shëruar

Në 24 orët e kaluara janë realizuar 1728 testime dhe janë regjistruar 205 raste të reja të covid-19.

– Shkup 60
– Kumanovë 13
– Dibër 17
– Shtip 10
– Prilep 2
– Tetovë 13
– Strugë 12
– Veles 3
– Manastir 3
– Ohër 1
– Kavadar 1
– Gostivar 23
– Strumicë 1
– Krushevë 1
– Probishtip 2
– Demir Hisar 2
– Маkedonski brod 1
– Berovë 1
– Sveti Nikole 29
– Kërçovë 7
– Resnjë 3

Tre pacientë të moshës 62, 68 dhe 94 ndëruan jetë në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile. Dy pacientë të moshës 65 dhe 70 ndëruan jetë në spitalin “8 Shtatori”. Një pacient 80-vjeçar ndëroi jetë në spitalin e Gostivarit.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 336 persona të shëruar.

– Shkup 113
– Kumanovë 28
– Dibër 8
– Shtip 15
– Prilep 1
– Tetovë 40
– Strugë 52
– Veles 1
– Ohër 57
– Kavadar 1
– Gostivar 8
– Kriva Palankë 4
– Koçan 1
– Probishtip 1
– Valandovë 2
– Resnjë 4

Deri më tani, janë bërë gjithsejt 74.562 teste në vend.
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 7777, numri i pacientëve që shërohen është 3960, numri i vdekjeve është 368, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3449.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share