MPB: 422 shkelje për mos-mbajtje të maskës

Gjatë natës së kaluar (09/10.07.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mos-mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 422 shkelje. Ministria për Punë të Brendshme apelon deri tek qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share